ده فان | فان دهم

طرز تهیه ماقوت دسر خوشمزه و مجلسی - ده فان | فان دهم

---
  • تاریخ : ۲۳ام خرداد ۱۳۹۷
  • موضوع : دسته‌بندی نشده
  • بازدید : 5 views
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای طرز تهیه ماقوت دسر خوشمزه و مجلسی بسته هستند

تاریخ انتشار : 17 خرداد 1397

 .طرز تهیه ماقوت دسر خوشمزه و مجلسی

 

  طرز تهیه دسر ماقوت

 

 

 

 

 

ماقوت یک دسر بسیار خوش مزه و خوش طعم است که می توانید در منزل براحتی و در زمان کمی تهیه کرده و لذت ببرید، گفته می شود ماقوت از دسرهای سنتی یزد و مشهد است

 

مواد لازم :

 

● خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم

● زعفران به مقدار لازم

● گلاب ۱/۴ لیوان

● شکر ۱/۲ لیوان

● نشاسته ۳ قاشق غذا خوری پر

● آب ۳ لیوان

 

طرز تهیه دسر ماقوت زعفرانی

 

طرز تهیه ماقوت

 

1-  ابتدا سه لیوان آب را درون قابلمه ای ریزیم

 

2- در یک ظرف جدا نشاسته را با کمی آب حل می کنیم، حل که شد به آب درون قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم

 

3- شکرا را نیز اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم میزنیم

 

4- وقتی نشاسته خودش رو گرفت بهش زعفران دم کرده و گلاب را اضافه می کنیم، وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر می داریم

 

5- اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید

 

6- در جای خنک گذاشته سرد شود سپس داخل یخچال می گذاریم

 

نکته :

 

ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد

 

طرز تهیه ماقوت با شیر و نشاسته : می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید ولی دیگر ظاهر شفافی نخواهید داشت و اصولا ماقوت بدون شیر تهیه می شود

 

طرز تهیه ماقوت زعفرانی | سایت فتوکده

مطالب پیشنهادی

برای دانلود کلیک کنید >> طرز تهیه ماقوت دسر خوشمزه و مجلسی

برچسب ها

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.